Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Понад 6 мільйонів глядачів слідкували за головними Різдвяними подіями он-лайн завдяки «Інтеру» (+відео)

Радість Різдва Христового «Інтер» традиційно розділив зі своїми глядачами. 6 та 7 січня 2022 року в ефірі телеканалу вийшла низка спецподій, присвячених цьому світлому святу: трансляції богослужінь, документальний проект та фільми. Різдвяні спецподії на «Інтері» подивилися 6,1 млн глядачів в Україні. Крім того, понад 100 тисяч людей стежили за інтернет-трансляціями богослужінь на сайті inter.ua, офіційному YouTube-каналі та Facebook-сторінці «Інтера». Про це повідомляє сайт ТК «Інтера».

6 та 7 січня телеканал вів пряму трансляцію Різдвяних богослужінь із головної української православної святині – Свято-Успенської Києво-Печерської лаври. У четвер, 6 січня, на «Інтері» була трансляція вечірнього Різдвяного богослужіння з Трапезного храму преподобних Антонія та Феодосія Печерських. А у п’ятницю, 7 січня, – трансляція Різдвяної Божественної літургії. Святкові богослужіння очолив Предстоятель УПЦ Блаженніший Митрополит Київський та всієї України Онуфрій.

А 7 січня в ефір вийшов документальний проект власного виробництва: «Від Різдва до Хрещення». Разом зі знімальною групою «Інтера» телеглядачі змогли пройти земним шляхом Іісуса Христа – від народження і до хрещення в Йордані.

Телеканал «Інтер» надав можливість мільйонам глядачів стати причетними до спільної молитви та розділити з православними вірянами всього світу радість великої події – Різдва Господа нашого Іісуса Христа.

Хто не зміг стежити за трансляціями головних різдвяних подій у прямому ефірі, може переглянути повне відео на офіційному YouTube-каналі «Інтера»: