Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ОЛЕКСАНДРІЯ. У єпархії освячено новий храм на честь ікони «Всецариця»


31 серпня Боголєп, архієпископ Олександрійський і Світловодський, очолив Хресну ходу в честь ікони Божої Матері «Всецариця» .

О 7:50 ранку духовенство, гості та прихожани Долинського благочиння зустріли владику біля Свято-Успенського храму і о 8:00 почали хід до купелі присвяченій іконі Божої Матері «Всецариця», а також храму на честь Успіння Богородиці. По закінченню  було проведено Чин освячення новозбудованого храму та образу Божої Матері «Всецариця», також було звершено Божественну Літургію.
Архієрею співслужили секретар єпархії протоієрей Михайло Бобурка, благочинні Бобринецького та Компаніївського, Олександрійського та Петрівського округів та настоятель храму і благочинний Долинського округу протоієрей Віктор Місяйло.
По закінченні молитовної частини Правлячий архієрей привітав всіх із знаменною подією та нагородив благодійників та учасників будівництва: Кристенко Андрія, Коновалова Владислава, Щекочіхіна Максима, Колєснікова Дениса, Сотніченка Максима, Олєйнік Оксану, Кошман Людмилу, Тупоту Георгія.