Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Єпископ Афанасій взяв участь у черговому засіданні міської Ради Церков


8 липня, відбулося чергове засідання Луцької ради церков.

Участь у заході взяли вікарний архієрей єпархії єпископ Камінь-Каширський Афанасій, а також благочинний Луцького центрального округу протоієрей Олександр Богданов.

Одним із питань порядку денного було питання проведення восени Третього молитовного сніданку Волині. Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Міський голова Ігор Поліщук акцентував, що два попередні заходи відбулися у 2018 та 2019 роках. На жаль, за його словами, через пандемію коронавірусу минулоріч цей захід не проводили. Нині ж, ситуація стабілізувалась і 8 вересня проводять черговий загальнонаціональний молитовний сніданок у Києві. Він зауважив, що на початку вересня можна було б провести й Третій молитовний сніданок Волині.

Члени Луцької ради церков запропонувати провести захід на початку вересня. Тож вирішено розпочати підготовку до проведення події, визначити організаційні моменти. Вирішено, що під час Третього молитовного сніданку Волині буде проводитися збір коштів, які спрямують на потреби Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства.