Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Блаженніший Митрополит Онуфрій зустрівся з новопризначеним міністром Внутрішніх справ України Денисом Монастирським

 B027D90F-45A2-4847-806F-69E86D40BB14

Новопризначений міністр Внутрішніх справ України Денис Монастирський під час зустрічі з Блаженнішим Митрополитом Київським і всієї України Онуфрієм заявив, що поліція готова законно протидіяти всім можливим провокаціям і обов’язково забезпечить громадський порядок і безпеку всіх громадян незалежно від їх конфесійної приналежності.

Зазначається, що Міністр виступає за конструктивні взаємини між релігійними організаціями та державою і за необхідність забезпечення міжконфесійного миру та правопорядку. Також глава МВС закликав до особливої відповідальності при організації та проведенні всіх релігійних заходів з масовою участю віруючих, висловив надію на співпрацю в цьому і конструктивний діалог в майбутньому.

Під час зустрічі Денис Монастирський детально обговорив громадську безпеку під час традиційних масових акцій 27-28 липня, присвячених Дню Хрещення Русі. «МВС під час численних масових заходів у найближчі дні і на територіях культових споруд, і поза ними готове жорстко, але законно протидіяти усім можливим провокаціям», – запевнив він.

news.church.ua