Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. Діти недільної школи поздоровили людей похилого віку з Пасхою


3 травня учні недільної школи при Свято-Іоанно-Богословському храмі УПЦ смт. Демидівка на чолі з настоятелем священником Василієм Іванейко та вчителем Копач Оксаною Валерієвною відвідали відділення стаціонарного догляду постійного та тимчасового перебування комунальний заклад “Турбота”, або як кажуть в народі “будинок престарілих людей”.

Діти примножили пасхальну радість одиноких людей. Згідно програми свого виступу учні воскресної школи розповідали вірші, співали великодні піснеспіви, кожного проживаючого там привітали пасхальними кулічем власного виробництва, квітами, цукерками та печивом.

Також, завдяки прихожанам храму було зібрано крашанки та паски, продукцію м’ясного та молочного виробництва, які були передані на кухню закладу.

Для дітей цей похід приніс важливий життєвий досвід. У них виникло багато запитань, які обговорили опісля за солодким столом в честь свята.

Самі діти теж не лишилися без подарунків: завдяки благодійнику Андрію Бібі діти дошкільного віку отримали Православну азбуку та кольорові олівці, а старші – православну книгу “Таємниця твоє душі”. Також недільна школа поповнилася трьома настільними іграми, які діткам подарувала прихожанка храму Марія Леус.

День насичений масою приємних та корисних емоцій, пройшов плідно, незабутньо та особливо хвилююче.

 Копач Оксана