Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Архієпископ Нафанаїл з духовенством привітав мера та працівників міськради з Різдвяними святами


25 січня 2021 року, у період Різдвяних святок, архієпископ Волинський і Луцький Нафанаїл привітав працівників Луцької міської ради.
Державну установу цього дня разом з владикою відвідали і секретар Волинського єпархіального управління протоієрей Миколай Бондарук, благочинний Луцького центрального округу протоієрей Олександр Богданов, благочинний Луцького кафедрального округу протоієрей Вадим Лебедь, завідуючий канцелярією єпархії архімандрит Паїсій (Хомич), голова Просвітницького відділу протоієрей Валентин Марчук та клірики місцевих благочинь.

Слухали привітання міський голова Луцька Ігор Поліщук та працівники міської ради.

У своєму слові Архіпастир привітав мера та усіх працівників міськради з Різдвяними святами та побажав їм миру, злагоди і благополуччя у році, який розпочався. Владика закликав усіх перебувати та чинити з ближніми по любові, тому що, якщо так житимуть усі, це призведе до процвітання Волині та нашої славної України.

На завершення привітань клірики Волинської єпархії виголосили многоліття, а владика Нафанаїл окропив приміщення установи Хрещенською водою.

Своєю чергою, Ігор Поліщук висловив слова вдячності за озвучені побажання та побажав усім робити висновки з тих подій та проблем, які були у минулому році. Адже, наголосив він, все, що не трапляється, посилає для нас Господь і посилає це не просто так.

На завершення і владика побажав усім Божого благословення та успіхів у Новому 2021 році.