Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. На фестивалі «Покров» симпатії глядачів завоював фільм про сім’ю священника з Волинської єпархії


Фільм про багатодітну родину священника з Волинської єпархії, де виховуються 14 дітей, отримав приз глядацьких симпатій на кінофестивалі «Покров»

XVIII Міжнародний фестиваль православного кіно «Покров» у 2020 році пройшов з 12 по 21 листопада в онлайн-форматі. На закритті форуму були оголошені переможці фестивалю, повідомляє офіційний сайт фестивалю.

Приз глядацьких симпатій отримав фільм протоієрея Степана Яреми «Історія однієї любові». Фільм присвячений багатодітній родині протоієрея Андрія Дзюби і матінки Олени з села Люб’язь Любешівського району.

«Життя цієї родини вражає, адже тут народилися і виховуються 14 дітей. Сім’я є прикладом мужності, сильної віри в Бога і правильного життя».

Фільм зняли з благословення архієпископа Волинського і Луцького Нафанаїла і за підтримки голови єпархіального відділу у справах сім’ї протоієрея Петра Базюка.

Диплом 1-я премії присуджено фільму «Сестричка» режисера Олександра Галібіна (Росія), 2-я премія у фільму «Вороги» режисера Георгія Гачави (Грузія).

З 22 листопада на сайті і ютуб-каналі кінофестивалю «Покров» можна переглянути кращі фільми за 18 років існування фестивалю, всього організатори вибрали 87 картин.