Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

СУМИ. Голова Учбового комітету відвідав духовну семінарію


25 вересня Голова Учбового комітету при Священному Синоді Української Православної Церкви Високопреосвященніший Митрополит Ніжинський і Прилуцький Климен на запрошення Високопреосвященнішого Митрополита Сумського і Охтирського Євлогія, ректора Сумської духовної семінарії, відвідав Спасо-Преображенський кафедральний собор м. Суми, де відбулися урочисті богослужіння з нагоди 8-ї річниці другого обрітення Малочернетчинського чудотворного образу Христа Спасителя «Хліб Життя».

Після завершення богослужіння Митрополит Климент завітав до Сумської духовної семінарії імені Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана), де мав зустріч з проректором з навчально-виховної роботи архімандритом Антонієм (Бондаренком) і студентами всіх чотирьох курсів семінарії.

Владика Климент підніс молитву в семінарському храмі на честь преподобного Симеона Нового Богослова і праведного Іоанна Кронштадтського та оглянув навчальні аудиторії, бібліотеку, музей і братську трапезну.

В актовому залі семінарії Його Високопреосвященство звернувся зі словами архіпастирської настанови до студентів Сумської духовної школи та благословив їх на старанне вивчення богословських наук.