Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Дочка священника, яку збив на авто п’яний майор, потребує допомоги


Дочка священнослужителя Кіровоградської єпархії 23-річна Олександра Гуй, яка постраждала внаслідок аварії на території військової частини по вулиці Зоологічній в Києві, потребує допомоги. Ми публікуємо реквізити та контакти сім’ї.

«П’яний майор здійснив наїзд на трьох дівчаток-курсанток, які прийшли отримувати форму для навчання у Військово-медичної академії. Олександра знаходиться в найтяжчому стані. Ампутована одна кінцівка, за іншу і далі триває боротьба», – йдеться в повідомленні на сайті blago.church.ua.

Реквізити для надання допомоги: 5168 7427 1226 5895 (Гуй Микола Миколайович).

Контактні телефони батька (095) 940 41 02, (068) 451 28 03.

Страшне ДТП сталося на території військової частини в Шевченківському районі Києва 25 серпня. Військовий у званні майора Володимир Холодний в стані сильного алкогольного сп’яніння здійснив наїзд на автомобілі на трьох курсанток, які стояли біля адміністративної будівлі по вулиці Зоологічна. Двом дівчатам довелося ампутувати по нозі. Одна з них – 23-річна Олександра, дочка протоієрея Миколая Гуя, – знаходиться в найтяжчому стані.

Водія, який вчинив ДТП затримали, суд столиці обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без прав внесення застави. Досудове розслідування триває й здійснюється за процесуального керівництва військової прокуратури.