Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

СУМИ. Благочинний привітав випускників кадетського корпусу ім. І.Г. Харитоненка

10 липня в Державному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України відбулося вручення свідоцтв про його закінчення 121 юнаку-випускнику.

З благословення митрополита Сумського і Охтирського Євлогія святковий захід відвідав благочинний Сумського міського церковного округу протоієрей Миколай Смакоуз. Отець Миколай передав благословення Високопреосвященнішого митрополита Сумського і Охтирського Євлогія, привітав випускників зі святом та побажав Божої допомоги у подальшому дорослому житті та служінні Богу, нашій Українській державі та її народу.

Випускників, керівний склад та викладачів Кадетського корпусу привітали голова Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко, перший заступник Сумського міського голови Володимир Войтенко, голова комісії СОР з питань бюджету, соціально – економічного розвитку та інвестиційної політики Микола Березін, заступник директора департаменту – начальник управління професійної підготовки та організації освітньої діяльності ДПСУ полковник Олег Фігура.