Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Синодальний відділ УПЦ із соціально-гуманітарних питань


23 червня з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія Синодальним відділом УПЦ із соціально-гуманітарних питань були придбані та передані киянам, які постраждали в результаті вибуху житлового будинку на вул. Соломії Крушельницької, необхідні предмети побуту. Про це Інформаційно-просвітницького відділу УПЦ повідомили в Синодальному відділі УПЦ з соціально-гуманітарних питань.

У результаті вибуху, який стався в багатоповерховому житловому будинку 21 червня, близько дев’яноста осіб залишилося без житла, з них 57 жителів Києва (на сьогодні) розміщені для тимчасового проживання в гуртожитку спеціалізованої школи N12, за адресою Харківське шосе 121/3. Контроль забезпечення всім необхідним і контакт з постраждалими покладено на директора школи Савчука Олега Антоновича.

Синодальним відділом УПЦ із соціально-гуманітарних питань були придбані та передані постраждалим вентилятори побутові 30 шт. (на суму 11970 грн), набори банних рушників 60 шт. (на суму 10080 грн), банні приналежності для 60 чол. (на суму 6000 грн).

У відділі також повідомляють, що в відношенні харчування питання повністю закрите, збір речей обмежений, надалі необхідні особисті речі будуть збиратися згідно з конкретними проханнями.