Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МАКАРІВ. Благочинний Бишівського благочиння взяв участь у позачерговому засіданні районної ради

6 квітня 2020 року секретар Макарівського вікаріатства, благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров), який також є депутатом Макарівської районної ради та заступником голови комісії ради з питань охорони здоров’я, екології, ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, соціального захисту населення та благодійності, взяв участь у позачерговому засіданні 35-ї сесії ради, де розглядалися питання, спрямовані на підтримку медичних працівників та медичної галузі району в цілому у зв’язку з протидією поширенню захворювання на COVID-19 серед населення.

Поспілкувавшись з колегами-депутатами та з керівництвом району, священнослужитель розповів про те, що вже було зроблено кліриками Макарівського вікаріатства в даний непростий час для Макарівського та Фастівського районів і що планується зробити для потреб лікувальних закладів обох районів.

Також священик, який постійно знаходиться в прямому спілкуванні з місцевими лікарями-епідеміологами, в розмові з присутніми окреслив стан справ щодо захворюваності, зокрема, що наразі, слава Господу, в Макарівському районі хворих на коронавірус немає.

Керівництво Макарівського району подякувало священству Макарівського вікаріатства за проведену та намічену роботу та попросило в першу чергу посилено молитися Богу в цей непростий час.

Виконуюча обов’язки Голови Макарівської районної державної адміністрації Ірина Багинська підкреслила, що завжди дається правдива та об’єктивна інформація щодо стану захворюваності в районі.

Також представники керівництва району подякували духовенству району за протидію поширенню фейкової інформації щодо коронавірусу та висловили надію, що священнослужителі й надалі сприятимуть запобіганню паніки серед людей.