Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. В храмі Іверської ікони Божої Матері відбувся чин погребіння керівника ПАТ “Кривбасзалізрудком” Федора Івановича Караманця

В день пам’яті святителя Філарета (Амфітетрова), Митрополита Київського і Галицького священнослужителі з числа кліру Криворізької єпархії, в храмі Іверської ікони Божої Матері м. Кривий Ріг, звершили відспівування в Бозі спочилого керівника ПАТ «Кривбасзалізрудком» Федора Івановича Караманця.
Очолив богослужіння секретар єпархії протоієрей Віктор Симонюк. Отцю Віктору співслужили настоятель Свято-Богоявленського храму м. Кривий Ріг протоієрей Ярослав Бандрівський, настоятель храму великомучениці Варвари  протоієрей Роман Лесюк, настоятель храму Різдва Іоанна Хрестителя протоієрей Георгій Гладиш та клірик храму Іверської ікони Божої Матері протоієрей Ігор Вацура.
Помолитись за новопреставленого та проводити його в путь всього життя прибули Криворізький міський голова Ю.Г.Вілкул, представники міських та районних органів влади, керівники та співробітники підприємств міста.

По закінченні відспівування отець Віктор звернувся до присутніх зі словом утішання, після чого всі бажаючі, за православною традицією, мали змогу попрощатись з Федором Івановичем та дати останнє цілування померлому.

Управління Криворізької єпархії Української Православної Церкви на чолі з Високопреосвященнішим Єфремом, Митрополитом Криворізьким і Нікопольським приносить щирі співчуття родині новопреставленого Федора Івановича та молиться за спокій його душі.