Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Завершився дитячий табір «Літо Радості»


З 22 по 25 липня, з благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, на території Свято-Андріївського храму села Струмівка Луцького району, відбувся православний дитячий табір.

Щоденно місцеві дітлахи та гості табору брали участь не тільки у розвагах, естафетах та цікавих майстер-класах, а й сумлінно вивчали Слово Боже та брали участь у спільній молитві.

Веселі аніматори, пізнавальні конкурси та цікаві розваги були невід’ємною складовою хорошого настрою і духовного напрямку православного табору.

На третій день дітлахи вирушили у паломницьку поїздку до Свято-Успенської Почаївської Лаври, де молитовно вшанували місцеві святині. Також, на зворотному шляху була зроблена зупинка на джерелі праведної Анни, в якому благодатну свіжість отримали усі, хто наважився зануритись у цілющу джерельну воду.

Після повернення додому розваги та пізнавальні заняття продовжились. Майстер-класи з гончарства та флористики, постійні духовні бесіди зі священником, де усі бажаючи могли поставити будь-які питання духовному отцю.

Спробувати себе у ролі пожежника, навчитись надавати першу невідкладну допомогу та прокататись на справжньому байкерському мотоциклі – це те, що чекало кожного учасника дитячого табору.

На звершення табору ніхто не хотів їхати додому та бажав, щоб табір продовжувався. Стільки позитивних емоцій і знань, які увійшли у душі та серця маленьких християн, назавжди залишаться там та обов’язково виростуть у справжні благодатні дари.

Настоятель місцевого храму, протоієрей Степан Ярема висловив щиру подяку усім, хто приймав участь в організації дитячого табору та побажав, щоб Господь сторицею віддячив усім, хто трудився во славу Божу для істинного дитячого православного відпочинку.