Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

Наша присутність тут означає підтримку канонічності вашої Церкви — митрополит Александрійської Церкви


Про це сказав представник Александрійської Православної Церкви митрополит Карфагенський Мелетій 26 червня 2019 року під час брифінгу в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі.

«Ми приїхали від імені свого Предстоятеля і своєї Церкви, щоб засвідчити нашу любов до Блаженнішого Митрополита Онуфрія, — зазначив митрополит Карфагенський Мелетій, — і я хочу передати нашу любов, шанування і братські побажання від імені папи і Патріарха Александірйського і всієї Африки Феодора ІІ Блаженнішому Митрополиту Онуфрію. Дуже часто Патріарх Феодор висловлюється про аскетичність, про молитовність Блаженнішого Митрополита Онуфрія, якого знає весь Православний світ».

Представник Александрійської Православної Церкви підкреслив: «наша присутність тут означає не що інше, як підтримку канонічності вашої Церкви, проявом чого стане наше єднання за Євхаристійною Чашою під час Божественної літургії».

Предстоятелю Української Православної Церкви митрополит Мелетій побажав бути здоровим, сильним духовно і тілесно, а також привітав увесь благочестивий український народ з Днем Ангела свого Предстоятеля.