Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. На свято Георгія Побідоносця Керуючий єпархією звершив низку заходів


6 травня, святого великомученика Георгія Побідоносця, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин відправив Божественну Літургію у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Біла Церква.
Цього дня архіпастир відвідав храм-каплицю святого великомученика Георгія (афганський храм) на масиві Леваневського. У співслужінні духовенства владика відправив молебень за воїнів-афганців, а також виголосив Вічну пам’ять загиблим військовослужбовцям, що несли службу на території України та в якості миротворчого контингенту на території інших держав.

За ініціативи Міжнародної громадської організація “Бойове братерство без кордонів” і підтримки депутата міської ради Миколи Дашкевича для ветеранів Афганістану та членів їх родин, що мають інвалідність були передані інвалідні візки, милиці. Владика окропив святою водою інвентар та виголосив проповідь.

Потім митрополит Августин побував на Замковій горі – історичному місці Білої Церкви, де біля храму святого Георгія Побідоносця було відправлено молебень, у якому взяли участь священнослужителі Білої Церкви.

Прес-служба Білоцерківської єпархії