Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

Якщо ми всі помолимося, то зробимо правильний вибір — коментар митрополита Антонія щодо виборів Президента (відео)

Якщо ми всі щиро помолимося і позбавимося пристрастей, в тому числі політичних, то Господь допоможе нам обрати того, хто буде трудитися на благо держави і громадян.

Про це заявив Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній і закликав усіх до молитви в коментарі телеканалу NEWSONE з приводу другого туру Президентських виборів-2019.

Митрополит Антоній підкреслив, що в УПЦ завжди «молимося про свою державу, молимося про свою владу, молимося про воїнство».

«У такий наш вибір, який нам належить зараз зробити в другому турі, я закликаю насамперед до молитви. Будь-яка справа людська не повинна робитися в пристрасті, в якійсь злобі. Потрібен дух мирний, щоб мудрість Божа торкнулася і людської мудрості, — підкреслив владика. — І якщо ми щиро помолимося всі і видалимо від себе наші пристрасті, в тому числі політичні, то Господь допоможе нам обрати того, хто буде працювати на благо нашої держави, на благо кожного громадянина нашої країни, і, звичайно, буде гарантом стабільності суспільства і в тому числі існування релігійних церковних організацій в нашій країні».