Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Митрополит Єфрем звершив читання Акафісту Страстям Христовим та рясофорний постриг в чоловічому монастирі


Увечері Неділі 4-тої Великого посту, у свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, Митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем відвідав криворізький чоловічий монастир священномученика Володимира, митрополита Київського і Галицького. Священноархімандрит обителі звершив третю Пасію – великопісне богослужіння про страждання і хресну смерть Спасителя, за якою прочитав 22-гий і 23-тій розділи Євангелія від Луки.

За вечірнім богослужінням молилися намісник чоловічого монастиря архімандрит Володимир (Нероба) з братією, настоятель храму Різдва Іоанна Хрестителя м. Кривий Ріг протоієрей Георгій Гладиш та клірик Свято-Покровського жіночого монастиря протоієрей Михаїл Беденко.

По завершенні богослужіння владика Єфрем звершив рясофорний постриг клірика чоловічого монастиря священномученика Володимира, митрополита Київського і Галицького диякона Леоніда Чорного та співробітника Криворізького Єпархіального Управління іподиякона Артема Бурдієнка.

Насамкінець правлячий Архієрей звернувся до богомольців зі словом архіпастирського повчання та надав усім присутнім своє святительське благословіння.