Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВОЛОДИМИР-ВОЛИСЬКИЙ. Представник єпархії зустрівся з співробітниками ОБСЄ

2 квітня, з благословення митрополита Володимир-Волинського і Ковельського Володимира, в приміщенні єпархіального управління відбулася зустріч прес-секретаря, голови юридичного відділу Володимир-Волинської єпархії протоієрея Володимира Мацура з представниками спеціальної моніторингової місії в Україні Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ).

Під час заходу були обговорені питання стану релігійної свободи, дотримання конституційних прав віруючих в містах та селах Володимир-Волинської єпархії.
Прес-секретар розповів присутнім спостерігачам про ситуацію на території єпархії та запевнив, що духовенство та віряни завжди займають правову та виважену позицію у вирішенні конфліктних ситуацій.

На завершення представники спеціальної моніторингової місії висловили вдячність протоієрею Володимиру Мацуру за насичену та плідну розмову й активне сприяння в реалізації програм спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.
Водночас голова юридичного відділу подякував представникам моніторингової місії ОБСЄ в Україні за співпрацю та допомогу, яку вони надають на Волині.