Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. Митрополит Володимир зустрівся з викладачами та вихованками ВВДУ


28 березня, ректор Володимир –Волинського Духовного Училища, Митрополит Володимир провів педагогічну нараду з викладачами навчального закладу та зустрівся із вихованками філії ВВДУ, що при Зимненському Успенському ставропігійному жіночому монастирі.
В часі зустрічі обговорювалися важливі питання дисциплінарних норм та особистої поведінки вихованок при училищі. Відбулись чіткі адміністративні призначення, що сталися внаслідок реорганізації Володимир – Волинського духовного училища. Відповідно до указів проректором філії ВВДУ, що при Зимненському монастирі, було призначено ігуменю Стефану ( Бандуру) , інспектором філії – прот. Евгенія Стойка, проректором духовного училища, що при єпархіальному управлінні, було призначено архім.Антонія (Джежела), інспектором духовного училища – прот. Тарасія Панасевича.

Що стосується навчального процесу, то владика ректор, звернув увагу на важливості серйозної обізнаності у церковному та регентському спрямуванні.

На завершення зустрічі настоятельниця Святогорського Зимненського жіночого монастиря, ігуменя Стефана, висловила вдячність владиці Володимиру та попросила Його архіпастирського благословення на подальшу працю.