Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛЬВІВ. Архієпископ Львівський і Галицький Філарет відвідав Верійську Митрополію (Греція)


2 січня, у 8-у річницю своєї архієрейської хіротонії, архієпископ Львівський і Галицький Філарет на запрошення митрополита Верійського, Науського і Кампанійського Пантелеімона відвідав Верійську Апостольську Митрополію Еладської Православної Церкви.
Владика був радушно прийнятий митрополитом Пантелеімоном. Під час зустрічі владика Філарет передав привітання Блаженнішого Митрополита Онуфрія та від імені духовенства і пастви Львівської єпархії, Владика подякував митрополитові за минулорічний архіпастирський візит в Галичину з великою святинею — десницею вмч. Димитрія Солунського, під час святкувань дня вмч. Варвари у Львові.
Під час спілкування архієреї обмінялися думками, щодо останніх подій в Українській Православній Церкві та Українській Державі. Владика митрополит передав архієпископу Філарету, пастирям і пастві Боже благословення, предстательства святого апостола Павла та вмч. Димитрія Солунського, побажавши єдності, терпіння, і мудрості, завіривши в своїх постійних молитвах про Церкву Галичини.