Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Священнослужителі відвідали будинок-інтернат для дітей із фізичними вадами


Голова молодіжного відділу єпархії протоієрей Антоній Бондар, разом із співробітником молодіжного відділу, настоятелем храму Благовіщення Пресвятої Богородиці м. Кривого Рогу протоієреєм Іваном Барило в день пам’яті святителя Миколая Чудотворця, відвідали “Криворізький дитячий будинок-інтернат Дніпропетровської обласної ради”. Цей комунальний заклад – є соціально-медичною установою для постійного проживання дітей віком від 4 до 18 років із створеним молодіжним відділнням для інвалідів віком від 18 до 35 років, з вадами фізичного та/або розумового розвитку. Візит священнослужителів до цієї установи став можливим завдяки старанням директору дитячого будинку-інтернату Путіної Вікторії  Володимирівни, котра вже багато років сприяє священикам в духовному окормлінні своїх вихованців.

Священики розповіли дітлахам про життя святого Миколая, про його велике милосердя та непохитну віру в Бога, а члени молодіжного братства заспівали малюкам святкові колядки та щедрівки.

Привітавши усіх малюків зі святом святителя і чудотворця Миколая, священнослужителі з молитвою окропили всіх присутніх святою водою.

І, насамкінець, всі дітлахи отримали подарунки від священників.