Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЗАПОРІЖЖЯ. Духовенство єпархії відвідало слідчий ізолятор


За традицією, що її багато років тому започаткувала парафія Свято-Миколаївського храму м. Запоріжжя, до Дня Миколи Чудотворця зимового парафіяни зібрали для «постояльців» Запорізького слідчого ізолятора святкові подарунки. 19 грудня  у світле свято Миколи Чудотворця Запорізький слідчий ізолятор відвідав духівник Запорізького СІЗО протоієрей Віктор Усатюк – священник Свято-Микольського храму.

Зустріч відбулась у в’язничному храмі Миколи Чудотворця, який вже багато років діє на території Запорізького СІЗО. У храмі були відслужені святкові молебні, після чого отець Віктор передав подарунки малолітнім тимчасово затриманим. У святковій проповіді батюшка звернувся до ув’язнених, порадивши вірити в диво, бути милосердними, а в серці мати любов та доброту.

Потім батюшка Віктор разом з працівниками Запорізького СІЗО пішли по камерам вітати зі святом інших тимчасово ув’язнених.

Також приємно було і працівникам Запорізького СІЗО отримати вітання та благодать у цей чудовий день – День свт. Миколи Чудотворця.