Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Представники Волинської єпархії УПЦ взяли участь в урочистостях з нагоди Дня працівника сільського господарства


18 листопада в Україні, як і щорічно у кожну третю неділю листопада, відзначатимуть День працівників сільського господарства. З цієї нагоди 16 листопада в приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка відбулись урочисті збори та концерт.

В урочистостях з нагоди професійного свята працівників аграрної сфери взяв участь голова відділу «Церква і суспільство» Волинської єпархії УПЦ протоієрей Олександр Богданов та клірик храму на честь Волинської ікони Божої Матері священик Андрій Броновицький.

День працівників сільського господарства — професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України. Воно встановлено в Україні «…на підтримку ініціативи працівників агропромислового комплексу України…», згідно з Указом Президента України «Про День працівників сільського господарства» від 7 жовтня 1993 року № 428/93.