Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. На зборах благочинних єпархії засвідчили підтримку Блаженнійшого Митрополита Онуфрія


19 листопада поточного року в Малому залі засідань Управління Криворізької єпархії відбулось засідання благочинних єпархії під головуванням митрополита Криворізького і Нікопольського Єфрема.
У зборах прийняли участь: секретар єпархії протоієрей Віктор Симонюк, намісник криворізького чоловічого монастиря священномученика Володимира, митрополита Київського і Галицького архімандрит Володимир (Нероба), а також благочинні та помічники благочинних Криворізької єпархії УПЦ.
На повістці денній була заслухана доповідь правлячого архієрея про Собор єпископів Української Православної Церкви, що відбувся 13 листопада 2018 року в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі. Високопреосвященніший владика ознайомив священнослужителів з постановою Собору, щодо ситуації, що склалась довкола церковного питання на Україні.

Священики, ознайомившись з питанням, висловили свою вдячність Митрополиту Криворізькому і Нікопольському Єфрему за його підтримку канонічної Української Православної Церкви та Її Предстоятеля Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія.