Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Благочинний Деснянського благочиння відвідав щорічний фестиваль творчості молоді з функціональними обмеженнями


25 жовтня з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія благочинний Деснянського благочиння Східного київського вікаріатства протоієрей Димитрій Григорак відвідав щорічний Фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе», який приурочено до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

В актовій залі Деснянської райдержадміністрації відбувся вже ювілейний двадцятий святковий гала-концерт за участю учасників-переможців відбіркових турів, які передували Фестивалю. Також у фойє третього поверху було розміщено виставку творчих робіт учасників заходу.

Почесними гостями стали виконувач обов’язків голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко, депутат Київради Вадим Онуфрійчук, голова Громадської ради при Деснянській райдержадміністрації Артур Аракелян, колишній директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Деснянського району Олена Шапран ‒ ідейний засновник цього Фестивалю.

Отець Димитрій побажав учасникам, організаторам та гостям свята, Божого благословіння, натхнення у примноженні талантів, взаємодопомозі для досягнення миру та радості.

Було розіграно призи серед таких номінацій: вокально-хоровий жанр, хореографія – соло, хореографія – колектив, виконавче мистецтво, інструментальний жанр, сімейна, акторська майстерність, авторська проза, інструментальний жанр, оригінальний жанр, а також приз п глядацьких симпатій.