Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. У єпархії відбувся семінар вчителів недільних шкіл


Семінар вчителів Недільних шкіл єпархії зібрав 2 листопада більше семидесяти учасників у Нискиницькому Успенському монастирі.
Захід організував єпархіальний відділ Молоді, сім’ї та соціального служіння, котрий віднедавна очолює архімандрит Ніфонт (Омельчук). Благословив та очолив форум парафіяльних педагогів високопреосвященніший Володимир, митрополит Володимир-Волинський та Ковельський.

Семінар розпочався в Успенському храмі монастиря молебнем на початок доброї справи. А далі продовжився в новому, великому та добре облаштованому приміщенні Недільної школи монастиря.

Після вступного слова владики Володимира та презентації монастирської Недільної школи “Киселята” (директор Лариса Хоменко), чудові доповідачі – досвідченні церковні педагоги поділилися власним досвідом роботи з дітьми.

Під час проведення семінару, митрополит Володимир відзначив ряд активних вчителів парафіяльних Недільних шкіл медалями-відзнаками Володимир-Волинської єпархії та подякував за добрий приклад сумлінної і жертовної праці.

Після оригінальної перерви на каву-брейк, відбулися практичні заняття та презентації креативних напрацювань окремих Недільних шкіл їхніми вчителями.

Змістовну та глибоку доповідь архімандрита Ніфонта на теми проблематики парафіяльного життя та початкової релігійної освіти мали можливість обговорити і доповнити усі бажаючі.

Семінар вчителів Недільних шкіл завершився смачним обідом у монастирській трапезній.