Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ОВРУЧ. Єпархія про черговий фейк: вся інформація на фейковій сторінці у Facebook — брехлива


В Овруцькій єпархії вкотре нагадали, що до фейкового акаунту в Facebook «Віссаріон Стретович», що поширює провокаційну інформацію, прес-служба єпархії і зокрема митрополит Овруцький і Коростенський Віссаріон не має відношення.

В єпархії спростували чергову «фейк-брехливу інформацію», яка поширюється у Facebook начебто від імені митрополита Віссаріона. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на прес-службу Овруцької єпархії.

Зокрема у соцмережі розповсюдили фейк про те, нібито митрополит Віссаріон закликає «всіх архієреїв Української Православної Церкви взяти участь в Об’єднавчому соборі», мовляв, він стане «примиренням і спасінням».

«І цю брехливу інформацію розмістили вороги Христової Православної Церкви на фейковій сторінці «Віссаріон Стретович» (Фейсбук), до якої митрополит Віссаріон не має ніякого відношення», — підкреслили в Овруцькій єпархії.

Нагадаємо, раніше митрополит Віссаріон вже звертався до вірян із застереженням, що створена в соцмережі (“Facebook”) сторінка під назвою «Віссаріон Стретович» — фейкова, і нагадав, що до «різної провокаційної інформації», яка з’являється на цій сторінці, «не має ніякого відношення».