Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Предстоятель очолив всенічне бдіння напередодні престольного свята в Академічному храмі КДАіС

20 вересня 2018 року, напередодні свята Різдва Пресвятої Богородиці, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння в Академічному храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці Київської духовної академії і семінарії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ.

Перед початком богослужіння Предстоятеля зустрічали вихованці, студенти КДАіС та парафіяни Академічного храму на чолі з ректором Київських духовних шкіл єпископом Білогородським Сильвестром.

Його Блаженству співслужили митрополит Тернопільський і Кременецький Сергій, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Боярський Феодосій, голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент, єпископ Баришівський Віктор, ректор КДАіС єпископ Білогородський Сильвестр, а також викладачі та студенти Київських духовних шкіл у священному сані.

Перед читанням кафизм на утрені зі словом проповіді до присутніх звернувся студент II курсу Київської духовної академії Орест Жигало.