Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Медиків області з професійним святом привітав митрополит Симеон

17 червня, в Україні відзначається День медичного працівника. Напередодні митрополит Вінницький і Барський Симеон привітав медиків Вінниччини з їх професійним святом. Привітання були надіслані керівникам Департаментів охорони здоров’я Вінницької ОДА та Вінницької міської ради, головним лікарям вінницьких лікарень, ректору Вінницького національного медичного університету.

У привітанні митрополит Симеон підкреслив, що Господь благословив медиків на відповідальну і благородну справу служіння людям і що від їхніх знань, вміння, терпіння і любові залежить не лише здоров’я, а й якість життя людей. Адже, коли немає здоров’я, то мрії і бажання відходять на другий план, проблеми стають надважким тягарем. Архіпастир наголосив, що коли руками медиків Бог повертає людині здоров’я, вона знову може радіти життю, любити, творити добро, бути активним членом суспільства.

Митрополит Симеон побажав усім лікарям, медичним сестрам, працівникам лікарень, викладачам і студентам медичних закладів Вінниччини, щоби Господь дарував їм міцне здоров’я, сили, натхнення і радість від того, що їхня праця повертає людям щастя.
Архієрей закликав на медиків Боже благословення: «Нехай Бог благословить ваші колективи, медичні заклади, оберігає ваші родини, допомагає вам у вашій нелегкій, благородній і потрібній усім нам праці!»

Прес-служба Вінницької єпархії