Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. Пять років з дня смерті протоієрея Степана Стружука


5 травня виповнюється 5 років з того дня, як відійшов до Господа настоятель Свято-Успенського храму с.Текля прот. Степан Стружук.
Цього дня у Свято-Миколаївському храмі с.Глухи відбулося соборне заупокійне, очолюване благочинним протоієреєм Сергієм Никонюком.
Вшанувати пам’ять про спочилого священика, помолитись зібралися численні віряни, родичі. З теплим словом спогадів про колишнього настоятеля Свято-Успенського храму с.Текля звернувся до всіх отець благочинний. Для прихожан православних храмів сіл Любохини, Глухи, Текля, де служив батюшка Степан, він залишиться в пам’яті радісним життєлюбом, усі згадують, що за веселим жартом, подекуди гострим словом захована була дивна і свята віра, невимірна любов до Бога і до святої Православної Церкви.

Дружину покійного батюшки Ірину Остапівну з благословення митрополита Володимир-Волинського і Ковельського Володимира було нагороджено відзнакою Володимир-Волинської єпархії.

Священики і віряни відвідали могилу о.Степана, де було відслужено літію. Пам’ять про батюшку живе у серцях кліриків і прихожан, які моляться за упокоєння його душі. Царство небесне, вічний спокій, вічна пам’ять пріснопам’ятному протоієрею Степану.

Світлана Назарук