Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Єпископ Нафанаїл привітав голову Волинської ОДА Володимира Гунчика з ювілеєм


9 березня відсвяткував своє 60-річчя голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик. 16 березня, коли керівник виконавчої гілки влади в області вийшов з відпустки, його відвідав з привітаннями керуючий Волинською єпархією УПЦ єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл. Разом з ним до голови ОДА навідався також віце-секретар єпархії протоієрей Валерій Мучак та голова єпархіального відділу «Церква і суспільство», проректор Волинської духовної семінарії з наукової роботи протоієрей Олександр Богданов.

Владика привітав Володимира Петровича з особистим ювілеєм та побажав йому довгих літ, здоров’я та сил на державній службі, а також закликав Боже благословення на добрі помисли та зусилля до розбудови нашої держави.

Володимир Гунчик народився у 1958 році у Камені-Каширському. Обіймає посаду голови Волинської ОДА з 24 липня 2014 року. До того часу працював на різних посадах Луцького автомобільного заводу, входив до складу виконавчого комітету Луцької міської ради. Володимир Петрович має звання заслуженого машинобудівника України (2005), орден «За заслуги» III ступеня (2009).