Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Священнослужитель Волинської єпархії взяв участь у вшануванні загиблого на Сході лучанина – капітана СБУ Віктора Мандзика


21 березня виповнилось три роки від дня загибелі капітана СБУ лучанина Віктора Мандзика, вбитого у зоні проведення АТО у місті Волноваха Донецької області. Цього дня, на місці загибелі офіцера, співробітники регіонального управління, які перебувають зараз у цій місцевості, поклали до пам’ятного знаку квіти, як повідомляє Перший канал соціальних новин. Водночас у Луцьку на кладовищі, де похований лучанин, також відбулись пам’ятні заходи.

Голова єпархіального відділу у справах сім’ї протоієрей Петро Базюк, з благословення керуючого Волинською єпархією УПЦ єпископа Нафанаїла, відслужив панахиду на місці поховання Віктора Мандзика.

Указом Президента України № 174/205 від 25 березня 2015 року за вагомий особистий внесок у зміцнення національної безпеки, високий професіоналізм, зразкове виконання службового обов’язку капітан СБУ нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).