Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

СУМИ. Викладачі та волонтер Корпусу Миру США в Україні побували в гостях у архієрейського подвір’я


24 лютого в межах співпраці Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка з Сумською Єпархією заступник декана факультету іноземної та слов’янської філології СумДПУ ім. А. С. Макаренка, координатор ресурсного центру вчителів англійської мови, старший викладач кафедри практики англійської мови Голубкова Н. Л. та волонтер Корпусу Миру США в Україні Лоренс Кан (Lawrence Kahn) відвідали недільну школу Свято-Миколаївського архієрейського монастирського подвір’я в селі Миропілля на запрошення архімандрита Смарагда (Петренко), ігумена Свято-Миколаївського архієрейського монастирського подвір’я.

Для учнів молодшої та старшої груп школи були проведені цікаві заняття з англійської мови з використанням новітніх технологій викладання. Заняття в режимі діалогу з носієм мови пройшли в дружній атмосфері, яка сприяла залученню до активної роботи кожного учня та стимулювала творчу активність дітей. Проведені на уроках навчальні ігри та розучування пісень дозволили відійти від традиційної, переважно репродуктивної методики та сприяли активізації мовленнєвої активності учнів.

Проведена зустріч нікого не залишила байдужим: у допитливих дитячих очах можна було побачити щиру зацікавленість і бажання вивчати англійську мову.