Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ПОЛТАВА. Пройшла благодійна ярмарка на підтримку онкохворих дітей «Чужих дітей не буває»


11 лютого з благословення митрополита Полтавського і Миргородського Филипа 2018 року в Палаці дозвілля «Листопад» м. Полтави відбувся третій етап Благодійного ярмарку на підтримку онкохворих дітей «Чужих дітей не буває».
Нагадаємо, що перший етап ярмарку відбувся 24 грудня 2017 року в рамках концерту вокально-хорового колективу «Покров», другий етап — 19 січня 2018 року в рамках щорічного традиційного Різдвяного концерту Полтавської єпархії.

Благодійний ярмарок організований волонтерами Православного центру «Благо», що діє при Відділі соціального служіння та благодійництва Полтавської єпархії УПЦ, а також вихованцями недільних шкіл єпархії.

Третій етап Благодійного ярмарку «Чужих дітей не буває» присвячений пам’яті Івана Ганжі — 14-річного хлопчика, який отримував допомогу на лікування з двох попередніх етапів ярмарку та помер в наслідок онкозахворювання 5 лютого 2018 року.

Ярмарок відвідали Високопреосвященніший Митрополит Полтавський і Миргородський Филип та Полтавський міський голова Олександр Федорович Мамай.

Участь у заході взяв також переможець Національного конкурсу «Голос країни 2017″ протоієрей Олександр Клименко.

Всі кошти у повному обсязі, які були залучені під час благодійного ярмарку, будуть перераховані на лікування онкохворих дітей, які знаходяться на стаціонарі онкогематологічного відділення Полтавської міської дитячої клінічної лікарні.