Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Єпископ Веніамін взяв участь у роботі Комісії з державного визнання документів про наукові ступені та вчені звання


7 лютого в Міністерстві освіти і науки України відбулося засідання Комісії з державного визнання документів про наукові ступені та вчені звання про вищу духовну освіту. Комісія з державного визнання наукових ступенів та вчених звань, виданих вищими духовними навчальними закладами, проходила під головуванням директора департаменту атестації кадрів вищої кваліфікації та ліцензування МОН Андрія Шевцова.

З благословення митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, голови Синодального відділу релігійної освіти, катехізації та місіонерства УПЦ у засіданні прийняв участь перший заступник голови відділу, віце-ректор Полтавської місіонерської духовної семінарії єпископ Новосанжарський Веніамін.

Під час роботи Комісії, її члени, презентували підготовлені висновки про подані справи власників документів про наукові ступені та вчені звання, отримані у вищих духовних навчальних закладах, та прийняли рішення щодо визнання цих документів.

Члени Комісії розділили між собою подані тексти дисертацій (монографій), власників наукового духовного ступеня, та обговорили важливі питання подальшої роботи.