Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Митрополит Симеон передав допомогу Браїлівському будинку престарілих і привітав його мешканців


21 січня, під час перебування у смт. Браїлів Жмеринського району, митрополит Вінницький і Барський Симеон відвідав місцевий Будинок престарілих. Владику супроводжували ігуменя Свято-Троїцького Браїлівського жіночого монастиря м. Антонія, представники духовенства, а також директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування Жмеринського району Тамара Оголенко, та керівник браїлівської соціальної служби Зоя Музика.

В будинку престарілих митрополит Симеон привітав персонал та мешканців зі святами Різдва Христового і Богоявленням. Владика роздав подарунки, а також передав матеріальну допомогу для закладу від Вінницької єпархії.

Керівники установи ознайомили митрополита Симеона з умовами проживання в будинку та показали приміщення, до оновлення і облаштування яких постійно, протягом вже кількох років, долучається Вінницька єпархія УПЦ і особисто владика Симеон.

Архієрей побажав персоналу Божої допомоги у служінні стареньким і немічним, а усім мешканцям Будинку побажав радості і здоров’я. Насамкінець Владика з духовенством проспівали кілька різдвяних колядок. Бабусі і дідусі також долучилися до святкового співу.

Прес-служба Вінницької єпархії