Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

УЖГОРОД. “Тепло сердець Transcarpathia”. Триває щорічна зимова акція центру “Спаси і сохрани”


Щорічно з 1 листопада по 20 січня центр захисту материнства, сімї та дітей-сиріт “Спаси і сохрани” проводить благодійну акцію: “Тепло сердець Transcarpathia”, про це повідомляє на окремій сторінці акції центру в facebook, його директор Марія Гичка-Сидор.
Так в рамках благодійної акції, вчора 10 грудня благодійноі акціі з благословення настоятеля Хресто-Воздвиженського кафедрального собору, після літургії серед прихожан було зібрано 6000 гривень на лікування Наталки Пехньо.
Нагадаємо: Центр «Спаси і сохрани» був створений у 2006 році з благословення керуючого Мукачівською єпарією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мука(87)чівського і Ужгородського за підтримки та сприяння настоятеля кафедрального собору м. ужгорода, протоієрея Димитрія Сидора. Центр діє при Хресто-Воздвиженському соборі. Метою діяльності є: психологічна підтримка вагітних жінок, дорослих та дітей. Невід’ємною частиною діяльності центру є благодійний, соціальний та культурно-мистецький напрямок. Центр за роки свого існування підтримав та підтримує продуктами харчування, одягом та речами загального вжитку людей з малозабезпечених родин, вагітних жінок та незрячих людей. Надає гуманітарну допомогу гірським селам Закарпаття, проводить акції: «Проти абортів», родинні фестивалі:«Фарби дитинства», «Тепло сердець», «Всі разом подаруємо дітям свято, для особливих дітей», концерти, конкурси для дітей серед шкіл міста на тему: «Моя щаслива родина», відвідує святині України та закордону. Також центр організовує вечори для молоді, зустрічі з духовними наставниками, літературні читання, психологічні тренінги та лекції, бере участь в концертах та балах.

Координати центру: м. Ужгород, пл. Кирилла и Мефодия,7/вул. Швабська.

Телефон: +380 50 553 0797, директор центру Марія Гичка-Сидор.