Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. Священик відвідав діток у лікарні смт. Ратно


Ось уже декілька років поспіль настоятель храму преподобного Агапіта Печерського, який збудований на території центральної районної лікарні, протоієрей Ігор Антонюк у День святого Миколая відвідує діток, які лежать у стаціонарі медичного закладу.
От і цьогоріч після закінчення Божественної літургії із солодощами у подарункових пакунках священик завітав до кожної палати у лікарні, де у той день перебували діти. Радо зустрічали його пацієнти педіатричного відділення. Священик дарував їм солодкі подарунки, а заступник головного лікаря Галина Кліщевська разом із медсестрами – подарунки від центральної районної лікарні. Не оминув протоієрей Ігор увагою і дітлахів, які лежали в інфекційному відділенні. Немовлята, дошкільнята та діти шкільного віку – всі отримали по подаруночкові.
Радості дітей не було меж. Вони були приємно вражені несподіванкою від священика, дякували йому за візит, просили благословення вони і їхні мами, а протоієрей Ігор бажав їм швидкого одужання, крепості духовної і тілесної та щирих молитов до великого угодника Божого – святителя Миколая. Радістю від спілкування зі священиком того дня наповнилися серця близько сорока дітей.