Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ХУСТ. Вiдбулося вiдспiвування клiрика єпархiї протоiєрея Михаїла Романiя


Новопредставлений священик упокоївся 1 листопада 2017 року на 52-му роцi життя пiсля важкої хвороби. Народився прот. Михаїл Романій 8.03.1966 р. в с.Нанково, Хустського р-ну.

Пiсля навчання в Одеськiй ДС у 1992 р. був рукоположений в священий сан митрополитом Одеським i Iзмаiлським Агафангелом та звершував пастирське служiння на парфiях Одеської єпархiї.

В 2000 був переведений в клiр Хустської єпархiї та призначений настоятелем Свято-Покровського храму с. Боржавське Виноградівського р-ну.

З 2002 р. – настоятель Свято-Успенського храму с.Кричево-Росошi, Тячiвського р-ну.
Вiдспiвування новопреставленого прот. Михаїла було звершене 3 листопада в Свято-Троїцькому храмi с. Нанково. Чин похорону та погребiння очолив благочинний Затисянського округу прот. Михаїл Тегза в спiвсужiннi бiльше 50-ти священослужителiв.

Всi, хто був знайомий з новопредставленим о. Михаїлом, пам’ятають його як доброго пастиря, моляться за спокiй його душi та роздiляють скорботу смертi разом з засмученою сiм’єю.

Нахай Всемилостивий Господь подасть йому вiдпущення грiхiв та визначить йому мiсце у Свойому Небесному Царствi там, де всi святi перебувають.