Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ.Триває прийом робіт на Міжнародний фестиваль мистецтв “Зірка Різдва”

Прийом робіт триває до 30 листопада.

Прийом конкурсних робіт на VI Міжнародний фестиваль мистецтв «Зірка Різдва», який пройде з 12 по 14 січня 2018 року, оголосили в Запорізькій єпархії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на sinod-molodost.in.ua

У фестивалі можуть взяти участь автори віршів і прози, пісень, музичних композицiй, художніх фотографій та картин.

За словами організаторів, “Фестиваль має на меті привернути увагу до найважливішої події людської історії – Різдва Христа, прославлення його талантами, які дані людині від Бога з завданням їхнього збільшення”.

Мета Фестивалю: прославлення християнських цінностей засобами мистецтва; популяризація української культури; виявлення та підтримка талантливих авторів та творчих колективів; створення умов для творчого розвитку особистості, творчого спілкування та професійного росту; зміцнення дружби та взаєморозуміння між творчими людьми.

Детальніше ознайомитись з умовами участі у фестивалі, а також подати на конкурс літературні твори та пісні можна на сайті фестивалю.

Нагадаємо, фестиваль «Зірка Різдва» проходить в Запоріжжі вже не вперше. За результатами фестивалю видається збірник літературних творів учасників конкурсу.