Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Синодальний відділ УПЦ у справах сім’ї провів семінар для родин духовенства

28 вересня 2017 року з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та Високопреосвященнішого  митрополита Бориспільського і Броварського Антонія у стінах актового залу Києво-Печерської Лаври Місія Синодальний відділ УПЦ у справах сім’ї провела семінар для сімей священиків Київської та Бориспільської єпархій, присвячений питанням роботи з сім’ями на парафіях. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Місії family.church.ua.

Захід очолив Голова Місії архієпископ Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон.

До наповнення роботи заходу був включений досвід передових єпархій та виступи профільних фахівців, направлені на структурування роботи єпархіального відділу та допомогу духовенству у активній роботі з парафіянами та їх родинами.

Після спільної молитви зі словами пастирської настанови до присутніх звернувся Голова Місії Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї, архієпископ Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон. Владика висловив подяку Предстоятелю УПЦ та Керуючому Бориспільської єпархії за благословення провести даний захід. Також Його Високопреосвященство детально розповів про питання, які заплановано на розгляд та поділився тими напрацюваннями, котрі має на сьогоднішній день Місія.