Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. На Здолбунівщині відбувся православний велопробіг


Настоятель Свято-Катеринівського храму м. Здолбунів протоієрей Олександр Єгоров проводить неабияку мисионерську діяльність з парафіянами свого храму. Хресні ходи, паломницькі поїздки, велопробіги – це все приносить велику духовну користь вірянам та і духовенству, що беруть участь у цих заходах.

З 15 по 17 серпня від Свято-Катеринівського храму м. Здолбунів був звершений православний велопробіг. Метою якого було бажання помолитися і вклонитися святиням монастирів та храмі нашого краю. Паломники відвідали джерело святителя Миколая с.Гільча, Свято-Троїцький жіночий монастир с.Дермань, Воскресенський храм м.Острог, Свято-Троїцький чоловічий монастир с.Межирічі, Преображенський храм м.Шумськ, святителя Іоанна Милостивого чоловічий монастир с. Малі Загайці Тернопільської області.

Впродовж трьох днів лунала тепла молитва з уст паломників. І хоч тілесне виснаження про себе давало знати, адже відстань подорожі сягнула в позначку 200 км, але душа раділа за ті великі милості і благодать, які Господь щедро подавав кожному подвижнику.