Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. У Митрополії відбулася зустріч з рідними українських військових, які перебувають у полоні


Під час зустрічі з родичами українських військових, які перебувають у полоні на непідконтрольних територіях Донбасу архієпископ Климент передав їм листи від рідних та розповів про діяльність гуманітарної програми «Місія «Милосердя та примирення», започаткованої Українською Православною Церквою.
З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, 2 серпня 2017 року у Києво-Печерській Лаврі вікарій Київської Митрополії архієпископ Ірпінський Климент зустрівся з рідними та близькими українських військових, які перебувають у полоні на непідконтрольних українській владі територіях Донбасу. У зустрічі також взяли участь представники профільних державних та волонтерських організацій.

Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Владика поспілкувався з рідними та передав їм листи від полонених. Архієпископ Климент розповів про зусилля Церкви, спрямовані на пастирську підтримку та доставку гуманітарної допомоги ув’язненим українським військовим.

Забезпечення цих ініціатив стало можливим завдяки діяльності гуманітарної програми «Місія «Милосердя та примирення»» Української Православної Церкви.