Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. Відбувся V православний турнір з міні-футболу серед недільних шкіл єпархії

Православний турнір з міні-футболу серед недільних шкіл на кубок Рівненської єпархії 2017 року запам’ятається організаторам та учасникам надзвичайно «екстремальними» погодніми умовами. Попередні чотири турніри проходили під палючим сонцем, оскільки змагання, зазвичай, відбувались в липні. І саме літня спека була на заваді юним футболістам реалізувати свою майстерність під час гри.

У V Православному турнірі з міні-футболу за кубок змагалися команди з семи парафій Рівненської єпархії. А саме: команда Свято-Георгіївського храму с. Сіянці (Острозький р-н.), Свято-Покровського храму с. В. Омеляна (Рівненський р-н.), Свято-Яківського храму с. Витків (Гощанський р-н.), Свято-Іллінського храму с. Бочаниця (Гощанський р-н.), Свято-Троїцького храму с.Українка (Острозький р-н.), Свято-Різдво-Богородичного храму с.Івачків (Здолбунівський р-н.), Свято-Дмитрівського храму с.Городище (Рівненський р-н.).

Несподіванкою змагань стала перемога юних омелянських християн, котрі чотири роки боролись і таки здобули довгоочікуваний трофей – кубок єпархії. Цього разу фортуна не була на боці команди з Бочаниці, яка обіграла Омеляну з рахунком 3:2 під час матчу за вихід з групи, але все ж поступилась у фіналі – 2:1. Два переможні фінальні голи забив у ворота суперника Молчанець Олександр, котрий визнаний кращим бомбардиром турніру. Третє місце розділили команди православних спортсменів зі Свято-Дмитріївського храму с.Городище та Свято-Георгіївського храму с.Сіянці. Кращим гравцем турніру визначено Хомчука Артура (с.Городище), а кращим голкіпером – Максима Гросу (с.Городище).

З благословення митрополита Рівненського і Острозького Варфоломія організатор щорічних змагань протоієрей Іоанн Дячук нагородив усі команди грамотами за участь у V православному турнірі з міні-футболу серед недільних шкіл Рівненської Єпархії.