Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧЕВО. До дитячого табору «Камо градеши» завітала поліція

17 липня до табору завітали працівники поліції Закарпаття, а саме працівники ювенальної поліції, кінологи, експерти-вибухотехніки та спецпризначенці, які влаштували дітям незабутнє свято.
До відпочиваючих дітей і їхніх духовних наставників навідалися гості з м. Ужгорода, а саме з Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Його представляли начальник Кінологічного центру полковник поліції Олександр Лазар, керівник ювенальної превенції поліції підполковник Андрій Курта, а також інспектор-кінолог вибухотехнічної служби капітан Семен Поцко, кінологи та бійці спецпідрозділу поліції.
Підполковник Андрій Курта нагадав дітям правила поведінки у період літнього відпочинку, зокрема правила поводження на водоймах, у побуті, при виявленні вибухонебезпечних предметів тощо. Також поліцейський наголосив на відповідальності неповнолітніх за скоєння злочинів.
Полковник Олександр Лазар розповів про роботу Кінологічного центру поліції Закарпаття, а його колеги-кінологи та інспектор-вибухотехнік Семен Поцко продемонстрували роботу службових собак із виявлення вибухівки та затримання злочинців.
Далі дітям продемонстрували прийоми рукопашного бою та затримання злочинців, тактику ведення бою у виконанні спецпризначенців поліції. Особливе захоплення в юнаків і дівчат викликали зразки бойової зброї спецпризначенців та близьке знайомство з розумними службовими собаками.
На завершення зустрічі, голова Інформаційного відділу Мукачівської єпархії, протоієрей Олександр Монич подякував правоохоронцям за цікаву й змістовну зустріч.