Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. У Михнівському благочинні запрацював православний табір «Дорога до неба»


17 липня, з благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, розпочав працювати православний табір «Дорога до неба», котрий організовують вже п’ятий рік поспіль на території села Черче Камінь-Каширського району. Ця ініціатива стала можливою завдяки спільній клопітливій роботі сімейного та молодіжного відділів Михнівського благочиння Волинської єпархії УПЦ.
Для цього задіяли чимало сил, часу духовенства та небайдужого православного люду округи. Захід задумали для того, щоб між собою ознайомились та почали спілкуватись вихованці усіх недільних шкіл благочиння. Як результат, цьогоріч православний табір «Дорога до неба» зібрав під своє крило дітей з таких сіл, як Черче, Добре, Мельники, Видричі, Підбороччя, Бузаки, Мостище, Теклине. Окрім того, тут прийняли гостей з села Самари Ратнівського району, міста Бердичів Житомирської області, міста Брест (Республіка Білорусь).
Усього табір відвідало понад сто дітей різного віку. Протягом трьох днів усі гості жили, молились, спілкувались просто неба у наметовому містечку, яке усім стало за цей нетривалий час як рідне.