Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БОРИСПІЛЬ. Митрополит Антоній звершив богослужіння на території молодіжного табору «Віфлеєм»

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив богослужіння на території молодіжного табору

25 липня, керуючий справами Української Православної Церкви, ректор Київської духовної академії і семінарії митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну літургію під відкритим небом на території єпархіального молодіжного табору «Віфлеєм» поблизу села Власівка Баришівського району.

Його Високопреосвященству співслужили секретар Бориспільської єпархії протоієрей Костянтин Пилипчук, отці-благочинні та духовенство єпархії. Під час Літургії всі мали можливість помолитися перед чудотворною іконою Божої Матері «Радомишльська», яка була спеціально доставлена з Петро-Павлівського собору міста Броварів, де воназнаходиться до 26 липня.

Під час богослужіння більша частина дітей приступили до таїнств Сповіді та Причастя.

Після Літургії владика Антоній звернувся до молодих учасників табору з архіпастирським словом. Після чого насельники табору привітали митрополита з 50-річним ювілеєм авторською піснею, віршами і білими трояндами. Владика Антоній на знак вдячності передав діткам великого торта та шоколадки.

Нагадаємо, що вчора почав свою роботу єпархіальний наметовий табір «Віфлеєм», який продовжуватиметься до 27 липня.

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив богослужіння під відкритим небом на території молодіжного табору

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив богослужіння під відкритим небом на території молодіжного табору