Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Сято-Троїцький храм на Троєщині відвідали діти з сімей, які перебувають у складних обставинах

4 липня з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, за щорічною традицією, протягом літніх канікул Свято-Троїцька парафія на Троєщині приймає дітей з соціальної служби сім’ї, дітей та молоді Деснянського району.
В рамках культурно-відпочинкової програми на базі Центру для дітей з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, діти відвідують атракціони, екскурсії, а також центр духовного життя Троєщини — Свято-Троїцький храм. Настоятель храму і благочинний Деснянського благочиння протоієрей Димитрій Григорак провів екскурс в історію та суть християнства, розповів про святині храму, життєвий подвиг святих, які своєю любов’ю та доброчинним життям просвічували світ та рятували людей, приводячи їх на шлях спасіння і єднання в Ісусі Христі.
Отець Димитрій разом з усіма присутніми звершив молебень на зміцнення сім’ї та здоров’я батькам і дітям. На завершення, вихованцям районного соціального закладу благочинний подарував молитвослови та запросив дітей на святкову трапезу.