Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

СЄВЕРОДОНЕЦЬК. Єпархія придбала для лікарні Лисичанська дороговартісне медичне обладнання

До Дня медика воно було передано до пологового відділення Центральної міської лікарні ім. Тітова

17 червня 2017 року архієпископ Сєверодонецький і Старобільський Никодим відвідав пологове відділення Центральної міської лікарні ім. Тітова м. Лисичанськ, куди від єпархії передав нове медичне обладнання. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Сєверодонецької єпархії.

П’ять матраців з підігрівом, два електровідсмоктувача, два столика з підігрівом і пульсоксиметр загальною вартістю майже 100 тисяч гривень були придбані на кошти, зібрані в Сєверодонецькій єпархії під час благодійної акції «Блаженні милостиві», що проходила в період Великого посту з ініціативи архієрея.

Заступник головного лікаря ЦМЛ Світлана Анатоліївна Голубцова відзначила, що у пологовому відділенні дуже раді подарунку, оскільки нове обладнання є дуже необхідним та дороговартісним. Владика Никодим у свою чергу підкреслив, що це заслуга і зусилля всіх віруючих Сєверодонецької єпархії.

Також Його Високопреосвященство привітав весь персонал пологового відділення з Днем медика і побажав у їхній важливій праці віри в силу Господню і сподівання на Його милість.